Zoek op trefwoord

Privacyverklaring


Bescherming persoonsgegevens
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Met de nieuwe privacywet worden onze gegevens beter beschermd. Niemand wil natuurlijk ongewenste e-mail krijgen. Wanneer u zich voor de nieuwsbrief inschrijft bij shop.wasnoot hebt u rekening te houden met onderstaande en geeft u hier expliciet toestemming voor.

Algemeen
Op deze pagina tref u de privacyverklaring van shop.wasnoot aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen voordat u verder gaat op onze website. Shop.wasnoot is gevestigd aan de Buizerdweg 22, 5758PJ te Neerkant en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 62944711. Shop.wasnoot is per e-mail te bereiken via info@wasnoot.nl en voor vragen over de privacyverklaring ook via info@wasnoot.nl .

De website die u bezoekt wordt beheerd door Jureco
Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen. In deze Privacyverklaring wordt aangegeven welk type informatie op deze website door ons wordt verzameld, en hoe we deze informatie gebruiken en beveiligen. Deze Verklaring heeft alleen betrekking op deze website en niet op andere sites waarvoor op deze site links worden geboden. Door de site te benaderen komt u met ons overeen dat het Nederlands recht van toepassing is op alle kwesties die zouden kunnen voortvloeien uit of zouden kunnen samenhangen met het gebruik en de inhoud van deze site.
Uw privacy is voor shop.wasnoot van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel shop.wasnoot allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op via info@wasnoot.nl

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens en eventueel een factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond tot maximaal zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.
Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:


Nieuwsbrief
We hebben onze mailinglijst uitbesteed aan www.yourmailinglistprovider.com. Deze mailinglijst werkt via opt-in en u kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink onder aan de pagina.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies
Onze webwinkel gebruikt geen cookies.
Van andere bedrijven die wel cookies plaatsen hebben wij geen controle op wat zij zelf met de cookies doen.
Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen maken wij gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigingen ondergaat, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Kijk dus regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook via de nieuwsbrieven aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

U hebt de volgende rechten:


Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Met wie kunt u contact opnemen
Schrijf ons a.u.b. indien u vragen of opmerkingen hebt over deze Privacyverklaring, om schending van de Privacyverklaring te melden, of indien u wilt dat wij uw Persoonlijke Gegevens in onze bestanden corrigeren of bijwerken.

Jureco
Buizerdweg 22
5758PJ Neerkant

e-mail: info@wasnoot.nl
of bel: 077 4664046

U hebt recht op inzage in de informatie die wij over u bewaren.